Vinarija Kutjevo otvorila trezor u podrumu iz 13. stoljeća

U restauriranom podrumu Vinarije Kutjevo, koji datira iz 1232. godine, otvoren je vinski trezor simboličnog imena Trezor 1232. U jedinstvenim prirodnim uvjetima nalaze se točno 1232 pozicije namijenjene vinskim znalcima ili pasioniranim ljubiteljima vrhunske kapljice za čuvanje odabranih etiketa iz kolekcija De Ghoto, Maximo i Koria…

Vinarija Kutjevo je u svom jedinstvenom podrumu, koji su prije osam stoljeća, 1232. godine sagradili bijeli fratri, svećenici Cisterciti, otvorila vinski trezor. Simboličnog imena, Trezor 1232 otvara se svim pasioniranim ljubiteljima vrhunske vinske kapljice i nudi točno 1232 mjesta za pohranu vrhunskih etiketa graševine, crnog pinota, cabernet sauvignona, merlota, traminca i cabernet franca iz kolekcija De Ghoto, Maximo i Koria.

Enolozi Vinarije – Ivan Marinclin i Zrinka Vinković Jergović, iz bogatog su opusa odabrali baš ove etikete kojima vrijeme ide u prilog, kao i odležavanje u prirodnom habitusu Trezora te su procijenili da će odabrana vina unutar dvije do tri godine doseći svoj puni potencijal.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, poklonite ovo jedinstveno iskustvo ili zadržite sjećanje na neki poseban trenutak odabirom etikete i pohranom u Trezor 1232. Protokol je vrlo jednostavan, sve što trebate je kontaktirati Vinariju e-porukom na trezor@kutjevo.com, odabrati omiljenu etiketu iz kataloga, ili više njih, te je prepustiti na čuvanje kutjevačkim podrumarima i enolozima.

Vrhunski se tim stručnjaka svakodnevno brine da budućnost donese upravo ono čemu vinski znalci teže – savršenstvo okusa za uživanje svim osjetilima. Kad se procjeni da je vino spremno, obavještava se vlasnik koji ima na izbor – uživati u vinu u sklopu Trezora ili na vlastitoj adresi.

Posebno, intimno okruženje Trezora 1232 u prvom slučaju prepušta se samo vama, kako biste u intimnoj atmosferi – miru, tišini, uz stol pun slavonskih delicija, uživali u bogatoj tradiciji i savršenom trenutku koji ste čekali. No, na zahtjev, vaša boca se može i dostaviti na željenu adresu. Nakon toga, iskustvo možete ponoviti.

Cijenimo prošlost, unaprjeđujemo sadašnjost kako bismo zajedno doživjeli najljepšu budućnost.