Wine & Bike Tour Erdut 2024 / Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor

Pozivamo vas na nezaboravno iskustvo koje spaja ljubav prema vinu, biciklizmu i umjetnosti na jednom od najljepših mjesta Slavonije i Baranje – Erdutu! Ovogodišnja manifestacija “Wine & Bike Tour Erdut 2024” održat će se 7. i 8. rujna i donosi bogat program za sve posjetitelje.

Wine & Bike Tour Erdut je već tradicionalna manifestacija koja spaja sport, kulturu i eno-gastronomiju na europskoj Eurovelo biciklističkoj ruti uz Dunav, privlačeći ljubitelje vina, biciklizma i prirode iz cijele regije. Događaj simbolizira završetak ljeta i početak sezone berbe grožđa te pruža priliku za slavlje uz lokalne vinare, glazbenike i umjetnike.

PROGRAM MANIFESTACIJE:

Besplatan prijevoz osiguran je za sve posjetitelje iz Osijeka do Erdutskih vinograda i nazad, po unaprijed najavljenoj satnici. Polasci s Gajevog trga u Osijeku su u 18:00 i 18:45 sati, a povratak je predviđen u 23:00 i 00:00 sati.

Organizatori manifestacije: Turistička zajednica Općine Erdut, Općina Erdut, Udruga vinara i vinogradara Erdut na Dunavu, Kreativna agencija Adverta, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Hrvatska turistička zajednica.

Pridružite nam se u Erdutu i postanite dio dionizijske manifestacije kojom slavimo vino, umjetnost i prijateljstvo uz zvukove Dunava!