Wizz Air: Dvodnevna slavljenička prodaja karata – popust do 30 posto

724

Wizz Air, jedna od europskih avio-kompanija s najbržom stopom rasta i vodeći avio-prijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, nudi 2-dnevnu slavljeničku prodaju karata u povodu svog 14. rođendana. Putnici Wizz Aira se mogu pridružiti slavlju i otkriti 141 privlačnu destinaciju širom Wizz Air niskotarifne mreže, uz popust do 30 posto za sve nove karte rezervirane do 19. svibnja u ponoć.

Tijekom protekle godine, WIZZ je ostvario izuzetne rezultate – nastavio je s rastom, koji je iznosio 24 posto u odnosu na prethodnu godinu, i prevezao 30 milijuna putnika koji su uživali u pogodnostima najjeftinijih karata, jednostavnog sustava rezervacija i izuzetnoj usluzi na letovima. Pored toga, ova avio-kompanija trenutno provodi najveći proces proširenja poslovanja u svojoj povijesti, tijekom kojega će ukupno 21 avion biti raspoređen po njegovim europskim bazama za samo 17 tjedana, što će već postojećoj širokoj mreži donijeti 70 novih usluga i 700 dodatnih polazaka tjedno. U 2018. godini su uvedene tri nove destinacije – Atena, Harkov i Beč. Isto tako, Wizz Air je 3. svibnja ove godine letom između London Lutona i Bukurešta službeno potvrdio početak poslovanja u Velikoj Britaniji preko ogranka smještenog na Aerodromu London Luton.

Wizz Air je također nastavio podržavati zajednice u kojima posluje sponzorstvom novog Wizz Air polumaratona u Katovicama i produžetkom sponzorstva Budimpeštanskog polumaratona na još pet godina. Pored toga, ova avio-kompanija je mladim talentima pružila priliku da isprobaju svoje vještine na drugom izdanju WIZZ Izazova za mlade, godišnjeg natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva.

Wizz Airova flota od 96 aviona tipa Airbus A320 i A321 – jedna od najmlađih u Europi – prevozi putnike širom svoje razgranate mreže u Europi i izvan nje, od Tromsa na dalekom sjeveru do Dubaija na krajnjem jugu. Kako Wizz Air nastavlja rasti, tako se širi i njegov tim posvećenih profesionalaca, koji je prošle godine dobio skoro 800 novih članova. Iz dana u dan, tim od oko 4.000 profesionalaca u području zrakoplovstva 45 različitih nacionalnosti pruža savršenu uslugu tijekom leta i nudi inovativne, prilagođene usluge kao što su Flexible Travel Partner ili Fare Lock.

„Sa zadovoljstvom proslavljamo 14. rođendan sa svojim putnicima i nudimo 2 dana još nižih cijena nego obično. Tijekom proteklih 14 godina, naš snažan i posvećen tim je omogućio skoro 150 milijuna putnika otkrije Europu i ostale dijelove svijeta po niskim cenama karata koje Wizz Air nudi. Wizz Air sada povezuje 141 destinaciju u 44 zemlje, s Bečom, Atenom i Harkovom kao najnovijim destinacijama. Zajedno s WIZZ timom, s nestrpljenjem iščekujem sljedeći veliki događaj u našoj kratkoj povijesti: dolazak našeg 100. aviona”, izjavio je ovim povodom József Váradi, generalni direktor kompanije Wizz Air.