Zagreb dobio još jedan hotel Maistrinog City Vibes brenda – ZONAR

Zonar Zagreb raspolaže s 285 pažljivo uređenih i opremljenih soba i suiteova, dva a la carte restorana, barom, deli shopom, bazenom na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb, teretanom te s devet višenamjenskih kongresnih dvorana

Poznati zagrebački hotel Panorama, smješten na Trešnjevci, zasjao je u novom ruhu i pod novim imenom – Zonar. Hotel u srcu grada, u vlasništvu Adris grupe, osmišljen je kao urbana oaza regeneracije u koju se gosti rado vraćaju nakon uspješnog dana.

Dizajniran kao urbana baza za profesionalne sportaše, dinamične poslovne ljude i progresivne građane svijeta na odmoru, hotel Zonar Zagreb raspolaže s 285 pažljivo uređenih i opremljenih soba i suiteova, dva a la carte restorana, barom, deli shopom, bazenom na krovu s panoramskim pogledom na Zagreb, teretanom te s devet višenamjenskih kongresnih dvorana. Sobe su dizajnirane kao oaze mira i opuštanja, a veliki prozori daju na biranje – privatnost ili otvorenost.

U Zonaru gosti mogu birati između šest kategorija soba i suiteova: Monochrome sobe, Monochrome Tribe sobe, Hangout Edition sobe, Zonar Sanctum ili Zonar Spacebath sobe te Zonar Reflections ili Zonar Clouds suiteovi.

RESTORANI I BAROVI

Šalica vrhunske kave ili proteinski shake? Lagani doručak ili malo konkretniji obrok? Na kraju dana gosti mogu isprobati kulinarske majstorije ili popiti piće na krovu hotela s pogledom na noćni Zagreb.

Zonar Zagreb raspolaže s dva restorana: a la carte restoranom Skinny Pig i restoranom Skinny na čijem se meniju posebno ističe ponuda steakova. U lobbyu hotela nalazi se Skin2Skin Bar kao i Offishial Salmon Deli, a na krovu hotela jedinstveni Cherry Pop, rooftop pool bar.

MAISTRA CITY VIBES

Maistra City Vibes su urbani hoteli u središtu Zagreba, osmišljeni kako bi svojim gostima pružili suvremeno iskustvo povezivanja s ljudima i gradom. „Maistra City Vibes hoteli su vaš prvi dodir s gradom i početna točka svih događaja, planova ili izleta. Ovdje se svakog jutra otvaraju nove prilike – i svaku večer slave njihova ostvarenja. Svaki od Maistra City Vibes hotela njeguje suvremen gradski duh koji jednostavno poziva na istraživanje gradskih – ali i svojih mogućnosti”, poručuju iz Maistre.

Uz Zonar Zagreb (4 zvjezdice), brend Maistra City Vibes hotela čine hoteli International (4 zvjezdice) i Jadran (3 zvjezdice).