Zimsko Healthness opuštanje u Međimurju

Kombinacija aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanje svijesti o vlastitom zdravlju vraća vas u ravnotežu i probuđuje vaše tijelo, um i dušu, i to sve na jednom mjestu, u Termama Sveti Martin.

Zima je godišnje doba u kojem posebnu pažnju trebamo posvetiti zdravlju svojeg tijela i uma, a upravo to nudi i Healthness koncept termi koji se sastoji od pregršt povezanih filozofija, ne bi li na jednom mjestu svakom posjetitelju ponudili cjelovito rješenje.

Znate li da su Terme Sveti Martin prvi Healthness resort u Europi? Iako su priroda i ukusna hrana wellness sam po sebi, ipak je potrebno spomenuti i onaj pravi, službeni. On se krije u okrilju resorta Terme Sveti Martin i sastoji se od niza opuštajućih aktivnosti: bazena, whirlpoola, masaža i sauna.

Upravo je na mjestu gdje je sada resort, davne 1913. godine potekla termomineralna ljekovita voda kada su tražili naftu, a njezin ljekoviti učinak djeluje u termalnim bazenima koji su idealan odabir za početak ili kraj dana. Upravo na tom mjestu u Međimurju, rodio se Healthness koncept koji znači da posjetitelj na jednom mjestu dobiva kombinaciju aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja u ravnotežu i probuđivanja svojega tijela, uma i duha.

Wellness za velike i male

Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za obitelji koje traže odmak od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mjesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima kao što je Wellness za 4 godišnja doba, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa na otvorenom, ali i u novouređenoj igraonici u sklopu hotela.

No, požele li djeca i sama okusiti čari wellnessa, tu su i bogati programi prilagođeni njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im da je važna briga o zdravlju tijela i uma već od malenih nogu. Poželite li nekome pokloniti božićni Wellness, Terme Sveti Martin u prosincu imaju aktivnu posebnu ponudu prilikom kupnje 5 proizvoda, s kojom možete uštedjeti i 40%.

Adventska ponuda Termi prilagođena svim uzrastima

Prosinac je mjesec lijepih želja i još boljih uspomena, a upravo su Terme Sveti Martin za sve svoje posjetitelje osmislile i bogat adventski program koji je upotpunjen raznovrsnim sadržajima. Tako će 17. prosinca u Termama biti otvoreno klizalište, a samo otvorenje pratiti će i koncert Nene Belana.

Tada ćete moći kupiti i lokalne proizvode međimurskih OPG-ova na jednoj od adventskih kućica. Već idućeg dana očekuje vas koncert Firestarsa kao predgrupe i New Casino banda. U četvrtak 23. prosinca organiziran je nastup mažoretkinja, dok će se u petak, na sam badnjak, održati koncert Dominika Padarića i gostiju. Kompletan adventski program možete pratiti i na društvenim mrežama Termi Sveti Martin.

Okupajte se u ljekovitoj termomineralnoj vodi

Ono po čemu su terme posebne je svakako termomineralna voda koja je jedna od najstarijih u ovom dijelu Europe. Na njezinoj bazi u termama izrađuju i prirodne pilinge koje gosti mogu koristiti u svijetu sauna. Tu je i ručno rađena kozmetika koju sami mogu izraditi i uživati u njoj u wellness centru ili te proizvode ponijeti kući. Osim prirodnih pilinga i drugih prirodnih proizvoda koji se izrađuju u termama, tu su i maske na bazi gline koje se također rade s ljekovitom termomineralnom vodom, kao i maske za lice i maske za tijelo koje služe detoksikaciji, ali i hrane kožu mineralima te raznim mikroelementima.

Provedite čarobnu noć na čaroban način

Dočekajte Novu godinu na drugačiji način, uz odličan i jedinstveni tematski party na unutarnjim bazenima koji će se promijeniti u najpoznatiju školu za čarobnjake na svijetu. Uživajte u ovoj čarobnoj noći sa svojim najdražima uz zabavan animacijski program za djecu i odrasle. Želite li pak klasičan doček, odaberite neku od tri druge lokacije: restorane Falat ili Quelle, te kongresnu dvoranu. Nakon zabavne noći, provedite vrijeme u ljekovitoj termalnoj vodi, odmorite svoje tijelo i um pod stručnim rukama našeg osoblja u Wellness centru ili odaberite klizanje s Martijem na novom klizalištu!

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com