Otvoren luksuzni hotel Rixos Premium Dubrovnik

Nakon osam mjeseci renovacije vrijedne više od 150 milijuna kuna, korona krizi usprkos, otvoren je luksuzni Rixos Premium Dubrovnik, hotel s 5 zvjezdica i jedan od osam Rixos Premium hotela na svijetu

Ulaganje u Rixos Premium Dubrovnik, koji se nalazi u nesposrednoj blizini povijesne jezgre grada Dubrovnika, s direktnim pogledom na Jadransko more i hotel Lokrum, najveće je ovogodišnje ulaganje u dubrovački turizam. Dubrovački hotel Rixos dio je multinacionalne Rixos grupacije, koja je dio luksuznog internacionalnog brenda Accor.

Bivši hotel Libertas u proteklim je mjesecima potpuno obnovljen – od 310 luksuznih soba među kojima je i 17 apartmana te predsjednički apartman, do svih javnih površina i recepcije hotela, kao i lobbyja, barova, restorana, balkona…

Obogaćena je i proširena na više prostora spa & wellness te fitness & gym ponuda, a Rixos Premium ima i originalni hamam, jedinstven u hotelskoj ponudi Dubrovnika. “Vodeći računa o tradiciji, nasljeđu i značaju lokacije i hotela za lokalno stanovništvo, dijelovi hotela zadržali su u svom nazivu ‘Libertas’, primjerice Libertas bar & Terrace te Libertas fish restaurant, jer dobro znamo što Libertas znači Dubrovčanima, i želimo nastaviti razvijati hotel na ponos cijelom kraju”, poručila je direktorica prodaje Sandra Urlić.

Hotel trenutno zapošljava 130 stalnih djelatnika s bogatim međunarodnim iskustvom rada u luksuznim hotelima i restoranima, a više od polovice su domaći djelatnici. Unatoč izazovima situacije s koronavirusom, iz hotela ističu da su zadržali sva radna mjesta te kažu da se ponose multikulturalnošću osoblja i pozitivnim emocijama koje donose ovakva inspirativna radna okruženja.