Dođite na Havana Junior Barmen Cup 2019.!

Udruga konobara i barmena Hrvatske s ponosom vas poziva na Havana Junior Barmen Cup 2019. Natjecanje se održava 9. svibnja 2019. u Caffe baru/night baru Karolina u Rijeci.

“Ovo natjecanje organizira se već 9. godinu za redom kako bismo našim novopečenim barmenima koji su završili edukaciju u Školi barmena, priuštili poseban doživljaj ispred brojne riječke publike. Natjecanje je i dodatna priprema za sve što ih čeka u nadolazećoj sezoni. Želja nam je inspirirati i motivirati mlade ljude da rade na sebi, napreduju i neprestano se educiraju u svojoj struci. Renomirana tvrtka Pernod Ricard kao glavni sponzor pruža podršku organizaciji ovoga natjecanja”, poručuje Udruga.

Kroz natjecanje se demonstriraju novi trendovi u turizmu i predstavljaju nove nade ugostiteljstva budućim poslodavcima. Osim toga, rad Udruge konobara i barmena Hrvatske bit će predstavljen i sektoru za ugostiteljstvo (HoReCa) te u sklopu natjecanja bit će prezentirane brojne edukacije u kojima je Udruga konobara i barmena Hrvatske na vodećem mjestu. Škola barmena, edukacija za bariste, škola flaira i vođenje barova samo su mali dio rada Udruge. Na ovaj način potiču sve željne stjecanja novih znanja i napretka da im se pridruže u nadolazećem ciklusu edukacija i pridonesu napretku turizma i ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire.

Udruga okuplja mlade ljude željne napretka i novih znanja te je okupila tim vrhunskih voditelja edukacija koji svoje znanje obogaćuju na brojnim radionicama i tečajevima diljem svijeta kako bi ga što kvalitetnije prenijeli svima koji žele napredovati. Svjetski trendovi u turizmu i ugostiteljstvu tako su dostupni svim članovima Udruge i onima koji će to tek postati.

Osim nastupa barmena za sve posjetitelje bit će pripremljen atraktivan program koji uključuje plesne nastupe, mnogo smijeha i radionica te, naravno, koktele po promocijskim cijenama. Nakon proglašenja pobjednika sve željne zabave očekuje zabava do ranih jutarnjih sati u Caffe baru/night baru Karolina, koji je partner natjecanja.

Kao glavni pokrovitelj natjecanja ove godine Udruga predstavlja Havana 3.y.o. rum koji će u centar grada Rijeke donijeti duh Kube… Osim Havana ruma, natjecanje podržava Dboki Sound&Light, Three Cents Beverages, ODK sirupi i pirei, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Scorpio d.o.o. ugostiteljska oprema, Pizzeria Maslina, Dukat mlijeko, Hausbrandt kava… Medijski pokrovitelji su Novi List, Fiuman – pravi riječki portal, Laganini FM, Antena Zadar, časopis HRB: Hoteli, Restorani, Barovi i brojni drugi!

Pridružite se natjecanju u središtu riječke žile kucavice – na Korzu i saznajte zašto se Udruga toliko ponosi svojim barmenima i kvalitetnim edukacijama koje provode. “Vjerujemo da će vam naši barmeni i barmenice priuštiti nezaboravan provod i očarati svojim vještinama izrade koktela”, poručuju iz Udruge.

Vidimo se na Korzu!