Geberit Cleanline50 i Sigma70 osvojili Red Dot nagradu

Osvojene nagrade: Nova tuš kanalica Geberit CleanLine50 osvojila je nagradu Red Dot i priznanje ISH Innovation Design Plus. Tipka za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma70 uvjerila je žiri koji dodjeljuje nagradu Red Dot Award svojim minimalističkim dizajnom i raznolikošću boja.

S tuš kanalicom CleanLine50 i tipkom za aktiviranje ispiranja Sigma70, dva su Geberitova proizvoda osvojila međunarodno priznatu nagradu Red Dot Award 2023 u kategoriji “Dizajn proizvoda”. CleanLine50 također je dobio nagradu za inovacije Design Plus na njemačkom sajmu sanitarne tehnologije ISH.

Geberit CleanLine50

Nova tuš kanalica Geberit CleanLine50 uvjerljiva je svojim minimalističkim dizajnom. Sa samo tri centimetra širine i asimetričnim odvodnim kanalom pruža dodatnu vizualnu raznolikost. Njezin dizajn jasno je izdvaja od konvencionalnih tuš kanalica i ističe je u modernim kupaonicama. Tuš kanalica izrađena je od visokokvalitetnih materijala i može se prilagoditi širini tuš prostora. Ove značajke uvjerile su i žiri Red Dot Awarda i Design Plus nagrade za inovacije u sklopu ISH sajma. Nagrada za inovacije ISH dodijeljena je u sklopu ovogodišnjeg vodećeg međunarodnog sajma sanitarne tehnologije ISH u Frankfurtu a.M. (DE).

Osim vizualnog izgleda, žiri zadužen za Red Dot Award dodijelio je još dvije nagrade za dvije varijante boja tuš kanalice, brušeni inox i crni krom. Žiri je također bio impresioniran provjerenim tehničkim karakteristikama tuš kanalice. Geberit CleanLine50 ima integrirani nagib koji optimalno odvodi vodu iz tuša prostora u odvod. Osim toga, tuš kanalica uključuje praktični umetak u obliku češlja u odvodu, koji učinkovito zadržava nečistoće.

Geberit Sigma70

Svojim lebdećim dizajnom nova tipka za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma70 osvojila je nagradu Red Dot Award 2023. Između ostalog, žiri je prepoznao elegantan dizajn tipke koji je naglašen upotrebom visokokvalitetnih materijala poput stakla i inoxa. Tipka Geberit Sigma70 karakterizira puristički dizajn bez okvira. Blago zakrivljeni, konveksni oblik naglašava njezin lebdeći karakter. Tipka ima dva gumba za dvostruko ispiranje koje štedi vodu. Unatoč tome što ima dva odvojena gumba, površina tipke izgleda jednolično i kao da je izlivena iz jednog kalupa.

Uska i funkcionalna: Tuš kanalica Geberit Cleanline50 nudi sofisticiran dizajn i visokokvalitetne materijale. Lako se montira zahvaljujući integriranom nagibu. Češalj za kosu pouzdano hvata kosu i prljavštinu koja bi mogla začepiti odvod.

Lebdeći i puristički: Tipku Geberit Sigma70 karakterizira blago konveksan oblik koji joj daje lebdeći izgled.