Honda Marine Croatia slavi 20 godina rada

Zastupnik za Honda Marine program u Hrvatskoj i u zemljama regije: Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji i Srbiji odnedavno je zastupnik i za Aquila katamarane te za Highfield i Marlin gumenjake, a tijekom posljednjih godina kompanija je na svim tržištima na kojima posluje učvrstila svoju poziciju.

Dugogodišnji zastupnik Honda izvanbrodskih motora u Hrvatskoj, kompanija Fred Bobek – Honda Marine Croatia ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada. Tu važnu godišnjicu obilježila je i na 31. Zagrebačkom sajmu nautike održanom od 14. do 18. veljače na Zagrebačkom velesajmu.

Osim što je već dugi niz godina zastupnik za Honda Marine program u Hrvatskoj, a odnedavno i za Aquila katamarane, te za Marlin i Highfield gumenjake, kompanija je generalni zastupnik za Honda izvanbrodske motore i u zemljama regije: Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji i Srbiji te je tijekom posljednjih godina na svim tržištima učvrstila svoju vodeću poziciju i dominaciju u ponudi izvanbrodskih motora.

Naime, Hondini četverotaktni motori u svijetu su sinonim kvalitete upravo zbog svojih performansi, pouzdanosti i odgovornosti prema okolišu. Brend ulaže ogromne napore da zadrži i unaprijedi svoja priznata tehnička dostignuća u proizvodnji motora, a kompanija Honda Marine Croatia da proširi i usavrši ponudu svojih usluga imajući pritom krajnjeg korisnika i njegovo zadovoljstvo uvijek na umu.

Fred Bobek, Honda Marine Croatia

„Ponosni smo na ovih 20 godina iza nas i činjenicu da smo u tom periodu uspjeli izgraditi vodeću poziciju na regionalnom tržištu te što smo postali sinonim za kvalitetu i općenito za brodske motore u Hrvatskoj i regiji. Kontinuirano promišljamo o daljnjem razvoju pa smo tako lani potpisali ugovor o zastupništvu Aquila katamarana te smo osim Hrvatske, Crne Gore, Srbije, BiH i Albanije, pokrili i Austriju i Sjevernu Makedoniju. U tom dijelu posla vidimo perspektivu koja nas veseli jer smatramo da su motorni katamarani zanimljva bliska budućnost te im popularnost globalno nezaustavljivo raste“, otkrio je vlasnik kompanije Fred Bobek i istaknuo kako dugogodišnji uspjeh zahvaljuje i sjajnim zaposlenicima, izvrsnim partnerima, suradnicima te kupcima koji su znali cijeniti i prepoznati kvalitetu i predanost.

Prodajno–servisna mreža Honda Marine Croatia raširena je po Hrvatskoj i regiji, a i na gotovo svakom hrvatskom otoku dostupna je njihova usluga: i kupnja i srevis i dostava dijelova. Kako raste broj turista u Hrvatskoj, raste i potražnja za nautičkim aktivnostima i to ne samo charter usluga već i ostalog nautičkog  program koji uključuje i brodice, gumene čamce i izvanbrodske motore koji pokreću plovila.

Tijekom ovih dvadeset godina rada kompanija kontinuirano pokazuje i svoju brigu o zajednici u kojoj živi i radi. Podržali su rad brojnih udruga, sudjelovali u akcijama čišćenja podmorja, a najnovijom akcijom također žele dati svoj doprinos očuvanju prirode.

Naime, za svaki prodani Honda BF 350 vanbrodski motor, kompanija posadi jedno stablo, jer su svjesni da upravo sadnjom novih stabala mogu dati svoj doprinost očuvanju prirode i ublažavanju klimatskih promjena. Također, u povodu rođendana kompanija je pripremila i nagradnu igru za sve ljubitelje mora i nautike u kojoj pobjednik osvaja izvanbrodski motor i to model HONDA BF20 LHU.

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na službenoj web stranici kompanije.