HRB predstavlja: Royal Blue – peti ‘five stars’ hotel u nizu

152

Dubrovnik je jedna od najljepših destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor. Grad se nerijetko naziva ‘biserom Jadrana’, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti. Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju.

Zbog svoje srednjovjekovne stare jezgre koja je sve do današnjih dana zadržala autentični izgled, Dubrovnik mami brojne filmske producente, koji ga smatraju idealnom lokacijom za snimanje popularnih filmova i serija kao što je Game of Thrones koji je zaludio cijeli svijet, no Dubrovnik je također grad u koji na odmor rado dolaze brojne svjetske zvijezde. Bez obzira odakle putnici dolaze u Dubrovnik, jedno je sigurno – uvijek ostaju zadivljeni i impresionirani ljepotom i bogatstvom koju nudi grad.

U divnom gradu nema ljepše stvari nego biti smješten u prekrasnom hotelu s brojnim sadržajima, gastro ponudom, pogledom na more i svime što uključuje odmor iz snova. Tvrtka Importanne Hotels & Resort već godinama svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo odmora, a dokaz za to su i osvojena visoka odličja na Danima turizma plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice. Importanne Hotels & Resort sastoji se od 5 hotela u Dubrovniku: Neptun, Ariston, Royal Palm, Royal Princess i Royal Blue. Zadnjim hotelom – Royal Blue, zaokružena je izgradnja pet ‘five stars’ hotela u nizu.

Importanne Resort pruža jedinstveni doživljaj odmora i kontinuiranu kvalitetu radi koje se gosti uvijek vraćaju s osmijehom. Prostrane i luksuzno uređene sobe pružaju veličanstven pogled na Jadransko more do kojih dopire svježina obližnjeg mediteranskog bilja. Šetnja uz more prema uvali Lapad, popraćena zvucima valova, cvrkutom ptica i očaravajućim mirisima je idealan odabir za provesti slobodno vrijeme.

Resort uključuje i prekrasnu Villu Elitu, oazu mira koja spaja luksuz s ugodom boravka usred borove šume, nadomak plaže. Uživanje u panoramskom doživljaju u jednim od dva a la carte restorana La Castille i Zoë je garantirano, a okusi autohtonih specijaliteta te premium hrvatska i strana vina, zadovoljit će svako nepce.