Lažni Svjedok svoj francuski štih preobražava u najljepši adventski

Autentične adventske delicije, dobro poznata terasa i zvukovi dobre glazbe – sve vas to čeka u Lažnom Svjedoku

Zagrepčanima dobro poznati bistro & bar Lažni Svjedok ovog prosinca postaje jedna od najpopularnijih adventskih stanica. Smješten na Zrinjevcu, nezaobilazna je postaja koja će svojom blagdanskom ponudom zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.

Bistro koji inače neodoljivo podsjeća na šarmantne lokale koje možemo vidjeti na ulicama Pariza, pripremio je veseli program za svoje posjetitelje koji će, osim u slasnim zalogajima, moći uživati i u dobroj glazbi. Naime, na svojoj kultnoj terasi s grijalicama svake večeri odzvanjat će najveći božićni hitovi, a atmosfera posebice dolazi do usijanja svake srijede od 19 sati, koja je rezervirana za LIVE Advent uz bend na čelu s Samantom Malkoč, koja će izvoditi najveće domaće hitove.

Pa što na nam je za zakusku osmislio Lažni Svjedok? Ako ste željni autentičnih adventskih recepata, a da pritom vaš novčanik previše ne pati, Lažni Svjedok pun je pogodak. Namirnice su uvijek svježe i pribavljene od malih OPG-ova.

Tako ćete moći uživati u nekoliko vrsta burgera: juneći, smash i chicken, a uz koje kao prilog dolazi hrskavi čips od batata. Advent je vrijeme bunceka, kobasica i hrenovki, u Lažnom Svjedoku pronaći ćete ih u formi sendviča, sa vrhunskim dodacima koji okus dovode do savršenstva.

Za one koji vole pojesti nešto na žlicu, gulaš od vepra pravi je odabir. Ljubitelji suhomesnatih proizvoda nisu izostavljeni. Čeka ih tanjur pun kvalitetnog i poznatog drniškog pršuta s maslinama. Šećer na kraju su uvijek dobrodošle palačinke. Odaberete li palačinke punjene marmeladom od marelice, a umočene u kiselo vrhnje i krušne mrvice ili pak one s orašastim plodovima, ne možete pogriješiti. Advent nije advent bez fritula pa ćete ih, sočne i slatke, pronaći i u Lažnom Svjedoku.

Za sve one željne dobre glazbe i još bolje klope, Lažni Svjedok čeka vas na adresi Amruševa 1.