LRH najavljuje nove investicije, a svi zaposlenici zadržali jednake plaće

Vodeća hotelska grupacija u Opatiji Liburnia Riviera Hoteli očuvala je kontinuitet poslovanja i radna mjesta te u ovu godine ulazi optimistično uz najavu novih projekata i investicija, unatoč neizvjesnosti uzrokovanoj pandemijom koronavirusa.

lako je 2020. godina bila izazovna za cijelo gospodarstvo, a posebno za turistički sektor, Liburnia Riviera Hoteli uspjeli su izvući maksimum iz turističke sezone ostvarivši ukupno 149.824 noćenja u svim smještajnim objektima na području Opatije.

Kako bi omogućio stabilnost i kvalitetu poslovanja u nadolazećoj turističkoj sezoni, unatoč značajnijem padu operativnih prihoda u prošloj godini, LRH je očuvao sva radna mjesta uz istu razinu plaća i gotovo svih ostalih materijalnih prava koja pripadaju radnicima. Podrška Vlade Republike Hrvatske turističkoj industriji uvelike je pomogla da se ostvari ovaj cilj i LRH grupa je veoma zahvalna na tome.

Uz zadržavanje postojećih radnih mjesta, Liburnia Riviera Hoteli zaposlili su i nove radnike krajem 2020. i početkom 2021. godine te je u veljači ove godine otvoren natječaj za dodatna radna mjesta u hotelima. U skladu s planom otvaranja objekata, planira se zapošljavanje i do 500 novih radnika.

Ubrzano se radi na pripremama za početak nove sezone, a već 5. ožujka otvara se hotel Palace – Bellevue, dok će gotovo svi objekti LRH grupe biti otvoreni najkasnije u prvoj polovici svibnja, ako epidemiološka situacija to dozvoli.

U pripremi su brojni projekti i investicije, od kojih se posebno izdvaja već pokrenuta obnova jednog od prvih hotela na Jadranu i povijesne znamenitosti Opatije – hotela Kvarner. Dugoročno se planira podizati kvaliteta svih proizvoda i usluga koje nude Liburnia Riviera Hoteli, kako smještajnog kapaciteta tako i cjelokupne ostale ponude.