Opuštajući odmor u Istri i kuhanje s Davidom Skokom

David Skoko, jedan od najboljih hrvatskih chefova

Aminess hoteli i kampovi i ove godine u Novigradu nastavljaju s gourmet konceptom Aminess Cooking with Class by David Skoko za kojeg su prijave otvorene. Riječ je o projektu koji za goste Aminessa objedinjuje čari odmora u Istri i stručne kulinarske radionice pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova Davida Skoke.

Ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela uključuje vikend smještaj u renoviranim sobama hotela te sudjelovanje na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a’ la carte restoranu hotela pod vodstvom chefa Skoke.

Previđeno trajanje svake radionice je četiri sata tijekom kojih svaki polaznik ima jedinstvenu priliku učiti tajne kulinarstva od chefa Skoke. Osim bogatog izbora lokalnih namirnica s naglaskom na ribi, za pripremu gastronomskih specijaliteta na radionicama koristi se i višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje Aminessa.

Nova sezona projekta Aminess Cooking with Class by David Skoko započinje u travnju, a datumi održavanja su od 15. do 17. travnja, od 29. travnja do 1. svibnja, od 13. do 15. svibnja, od 27. do 29. svibnja, od 9. do 11. rujna, od 30. rujna do 2. listopada, od 28. do 30. listopada te od 4. do 5. studenoga.

Osim sudjelovanja na kulinarskoj radionici, gosti Aminess Maestral Hotela tijekom navedenih vikenda mogu uživati i u wellness centru koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara, te sadrži SPA i beauty zonu, fitness i najveći unutarnji bazen u Istri s grijanom morskom vodom. Osim toga, hotel ima i vlastite sportske terene, Punto Mare fun & beach zonu, uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima. Posebnost hotela je i pool bar te prekrasan lobby bar gdje se može uživati u osvježavajućim koktelima.

Gourmet paket u Novigradu Aminess Cooking with Class by David Skoko može se rezervirati na broj telefona 052 858 600 ili putem e-mail adrese: reservations@aminess.com.