Priznanje Luxury Travel Guidea Vinariji Kabola

1080

Luxury Travel Guide, prestižna i utjecajna globalna platforma koja predstavlja ekskluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta, svake godine nagrađuje turističke proizvode za područje Europe, Amerike, Australije i Azije te Afrike i Bliskog istoka. Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije, ali i na sasvim male bisere koji posjetiteljima pružaju luksuzan i poseban doživljaj. Ove je godine tim stručnjaka odabrao istarsku Vinariju Kabola i dodijelio joj nagradu u kategoriji Traditional Wine Maker of the Year!

„Dobitnici nagrade Luxury Lifestyle Awards najbolji su u svojim kategorijama, stoga je ova osvojena nagrada uistinu veliko postignuće na koje dobitnici s pravom trebaju biti ponosni. Ove godine imali smo velik broj nominiranih tvrtki i time snažnu konkurenciju u svakoj kategoriji. Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste, stroge kriterije ocjenjivanja koje provode naši stručnjaci. I ove, kao i prethodnih godina, samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja“, istaknuo je John Hart iz Luxury Travel Guidea.

Tim stručnjaka izdvaja najbolje svjetske hotele, spa centre, golf klubove – najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu turističkog sektora. Kriteriji kojima se stručni žiri vodi prilikom odabira pobjednika u svim kategorijama jesu inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i brending, posebnost i lokacija.

Vinarija Kabola ovu je značajnu nagradu osvojila i zbog vrhunskih vina kojima svoj osobni potpis daje vlasnik Marino Markežić, ali iz zbog ljepote destinacije, promišljene strateške komunikacije te dobrog marketinga i prezentacije brenda, naglasili su predstavnici Luxury Travel Guidea timu Vinarije Kabola, kojoj je ova kandidatura još jedna potvrda ispravne strategije, kvalitetnog brendiranja i ljepote vinarije.