Putnici Emiratesu treću godinu zaredom dodijelili nagradu Best Entertainment

265

Emirates je osvojio treću uzastopnu nagradu Best Entertainment za najbolju zabavu na letu prema izboru putnika na ovotjednoj dodjeli nagrada APEX 2020 Global Passenger Choice Awards u Los Angelesu. Dodijeljeno mu je i pet zvjezdica prema programu ocjenjivanja aviokompanija Global Airline Official Airline Rating, prvom koji se temelji isključivo na provjerenim i certificiranim povratnim informacijama putnika.

Do pobjedničkog niza došlo je zahvaljujući neprestanim inovacijama u segmentu zabave na letu kojima Emirates uspostavlja standarde u korisničkom iskustvu. Aviokompanija se nalazi na čelu industrije kao prva koja je 1992. godine instalirala TV ekrane u svako sjedalo, a korisnicima od prošle godine nudi i mogućnost kreiranja playlista i njihovog sinkroniziranja sa svojim sjedalima prije putovanja putem mobilne aplikacije.

Danas Emirates pruža jednu od najopsežnijih i najsuvremenijih usluga zabave i komunikacija na letu te kroz nagrađivani sustav za zabavu Ice nudi preko 4.500 kanala zabave, uključujući i preko 1000 svjetskih filmova, više od bilo kojeg drugog zračnog prijevoznika. Putnicima su na raspolaganju najveći zasloni pa tako u ekonomskoj klasi sadržaje mogu pratiti na zaslonu veličine 13 inča, u poslovnoj klasi 23 inča, a u prvoj klasi 32 inča.

Pored nenadmašne raznolikosti sadržaja, Emirates ulaže i u mogućnosti povezivanja te značajku Live TV-a za svoje korisnike. Live TV dostupan je u preko 176 zrakoplova u Emiratesovoj floti pa 70.000 putnika i ljubitelja sporta u bilo kojem trenutku može u stvarnom vremenu gledati svjetske sportske događaje na 10.000 metara visine. Korisnici mogu uživati i u odabiru međunarodnih vijesti s poznatih programa kao što su CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC i NHK World.

Wi-Fi povezanost dostupna je na svim zrakoplovima kompanije te korisnici u kabinama svih klasa na raspolaganju imaju 20 MB podatkovnog prometa ili neograničeno korištenje aplikacija za razmjenu poruka u trajanju od 2 sata, omogućujući im da budu u kontaktu s prijateljima, obitelji ili kolegama. Članovi nagrađivanog programa vjernosti Emirates Skywards uživaju posebne pogodnosti ovisno o razini članstva i klasi putovanja, uključujući neograničen Wi-Fi tijekom leta u prvoj ili poslovnoj klasi.

APEX-ove nagrade Passenger Choice Awards temelje se na putničkim povratnim informacijama prikupljenim kroz APEX-ovo partnerstvo s brendom TripIt from Concur®, najbolje ocijenjenom aplikacijom za organizaciju putovanja u svijetu. Korištenjem sustava ocjenjivanja od pet zvjezdica, putnici u gotovo 600 aviokompanija iz cijelog svijeta ocijenili su više od milijun letova u razdoblju između 1. srpnja 2018. i 30. lipnja 2019. godine.