Tko radi najbolji koktel od Sensationa?

U subotu, 30. lipnja popularna zagrebačka terasa bila je prepuna poznatih lica koja su se okupila kako bi pokazali svoje umijeće u miksanju ljetnih koktela koristeći novi okus Sensationa – limunska trava. Ukusne koktele pripremali su Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović te otkrili svoje recepte za osvježenje kad ponovo dođu visoke ljetne temperature.

Terasa inspirirana novim okusom Sensationa -limunskom travom postala je zelena oaza za chillanje i odmaranje svakog ljetnog dana, a hlad na njoj osigurava drveće limuna uz dekoraciju limunskom travom. Miksanjem Sensation summer mix koktela Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović prvim ovosezonskim partyjem imena Super Shpitza powered by Sensation najavili su dnevne partye sljedećih 16 subota.

Glavni sastojak predstavljenih koktela je novi okus Sensationa – limunske trave, a uz par jednostavnih sastojaka i nekoliko kockica leda čine Sensation Summer Mix koktele nezaobilaznim pićem svakog ljetnog partya, koje će se moći konzumirati i u lokalima diljem obale. Zahvaljujući ekstraktu limunske trave te sokovima marakuje, naranče i limuna, Sensation limunska trava namijenjen je mladima i svima koji se tako osjećaju, a posebice onima koji vole mjehuriće.

Novi okus omiljenog pića pripadnika svih generacija, manje je kalorijske vrijednosti i zasigurno će oduševiti sve ljubitelje gaziranih pića i koktela, jer će svojim limunkastim okusom postati sinonim za ludi provod i ukusno osvježenje.

Stoga, ne oklijevajte i potražite novi Sensation limunska trava u najbližem kafiću, noćnom klubu, beach baru ili se okušajte sami u pripremi Sensation summer mix koktela!