U Prelogu otvorena vinoteka ‘Vino i fino – vinoteka i delicije’

Simboličnim rezanjem vrpce, Međimurje i grad Prelog bogatiji su za novu Vinoteku i dućan prepun delicija lokalnih OPG-ova.

Vinarija Dvanajščak-Kozol vrijedno radi na kvaliteti svojih vina koja su svoje poklonike pronašla ne samo u Međimurju, nego i znatno šire. Pod nazivom „Vino i fino – vinoteka i delicije“ u Prelogu otvorili su novu lokaciju gdje možete nabaviti njihova vrhunska vina. Vinoteka je smještena u Fegac centru, na adresi Trg bana Jelačića 3.

U ponudi vinoteke su sva vina vinarije Dvanajščak- Kozol, buteljirana ili u rinfuzi te za prave vinoljupce u „balonima“ od 3 i 5 litara te popularnoj litrenoj staklenoj ambalaži. Ako tražite savršeni znak pažnje za vama drage osobe, za vas su pripremili svoja vina u poklon- pakiranjima. Osim vina, u ponudi Vino i fino vinoteke nalaze se najbolja bučina i maslinova ulja samo hrvatskog podrijetla, zdrava tjestenina od batata, bučino brašno, tartufi, med, marmelade, razni čajevi i ostale vrhunske delicije koje će zadovoljiti i najprofinjenija nepca.

Radno vrijeme vinoteke je od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati, a vino za uživanje u vikendu možete nabaviti i subotom od 8 do 13 h.

„Želja nam je naša vina približiti kupcima u ovom dijelu Međimurja, a i mnogi su klijenti to od nas i tražili. Kvaliteta ovih vina je ista kao i kod nas na kućnom pragu, a trudit ćemo se da takve budu i cijene. Dođite, neobavezno o tome hoćete li nešto kupiti. Uđite u naš svijet vina i delicija, a mi vam obećavamo da ćete sigurno naći nešto baš po svom ukusu. Dobrodošlicu vam želi vinarija Dvanajščak – Kozol“, za kraj, uz osmijeh, poručuje vlasnica Tea.