UPUHH organizira prvu konferenciju za hotelsko domaćinstvo

Sudionici će imati priliku čuti najnovije informacije i iskustva o trendovima u hotelskom domaćinstvu. Obradit će se i ključne teme kao što su izazovi u zapošljavanju i kreiranju timova, održivost, korištenje IT tehnologija te digitalne inovacije

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) organizira prvu konferenciju za hotelsko domaćinstvo u Hrvatskoj pod nazivom “UPUHH Housekeeping Academy”. Konferencija je usmjerena na najnovije trendove i strategije u hotelskom domaćinstvu, s ciljem unapređenja kvalitete usluge i učinkovitosti poslovanja u ovom sektoru.

Konferencija će se održati 24. i 25. listopada 2023. godine u zagrebačkom hotelu Zonar u suradnji sa sekcijom hotelskog domaćinstva pri UPUHH-u, te uz značajnu podršku uglednih partnera Ecolab, Tapess i Hespo.

Uz predstavnike hotelskih kompanija i konzultanata te akademske zajednice, konferencija će ugostiti čak 11 vrhunskih predavača. Sudionici će imati priliku čuti najnovije informacije i iskustva o trendovima u hotelskom domaćinstvu iz prve ruke, te sudjelovati u dinamičnim diskusijama o ključnim aspektima hotelskog domaćinstva. Obradit će se i ključne teme kao što su izazovi u zapošljavanju i kreiranju timova, korištenju IT tehnologija, te o digitalnim inovacijama i održivosti u hotelskom domaćinstvu.

“Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske kontinuirano se zalaže za unaprjeđenje kvalitete usluge i poslovanja u hotelijerstvu, a edukaciju smatramo ključnom komponentom tog procesa. Naša želja je osnažiti hotelsku industriju, a kroz edukaciju naših djelatnika utječemo i na poboljšavanje iskustva gostiju i na osobni razvoj te veće zadovoljstvo djelatnika. Ova konferencija pruža priliku za povezivanje poslovne i stručne zajednice i proširivanje vidika u ovom dinamičnom području hotelskih operacija”, istaknuo je Bernard Zenzerović, direktor Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH).