Wine EnoGASTRO VIP Event: Pet VIP evenata u pet vrhunskih eno-gastro regija

Wine EnoGASTRO VIP Eventi bit će organizirani i ove godine – šestu godinu zaredom. Tradicija se nastavlja, a ovaj bogati enogastronomski događaji bit će organiziran u pet vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču organizira diljem Hrvatske, a dosad su organizirali 22 uspješna eventa – u Rijeci, Splitu, Poreču, Zadru, Vodicama, Brtonigli, Zagrebu, Šibeniku, Makarskoj, Opatiji i Novalji.

Ovogodišnji termini, gradovi i hoteli domaćini:

  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera***** – ožujak 2022.
  • Split Safir Hotel Amphora****                       – ožujak 2022.
  • Zagreb Hotel The Westin Zagreb*****           – ožujak 2022.
  • Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna****          – ožujak 2022.
  • Novigrad Marina & Hotel Nautica****             – ožujak 2022.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni, najavljuje organizator koji očekuje jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika. Iznimno kvalitetan edukativni program bit će obogaćen odličnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta, a ove će godine na eventima biti i mnogo novih radionica.

Veliki naglasak je na hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije kao i na edukaciji svih aktera hrvatskog turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima gostima omogućili sve besplatnood ulaza, korištenja čaša, prisustvovanja radionicama i edukacijama te sudjelovanja u Cooking showu.

Glavni cilj eventa je edukacija pripadnika HoReCa sektora, tj. ugostiteljsko-turističke struke i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Potporu projektima obećali su i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od samoga početka vrlo velik je interes za eventima i partnera te uzvanika/gostiju koji iz godine u godinu sve više raste. Svi zainteresirani potencijalni partneri i izlagači koji žele biti dijelom događaja mogu se obratiti direktno organizatoru na email: info@dantes.biz