AMBIENTA – od 9. do 13. listopada na Zagrebačkom velesajmu

199

Nova priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji bit će predstavljena na ovogodišnjoj, tematski i sadržajno, proširenoj Ambienti u terminu od 9. do 13. listopada. Viša razina izlaganja i primijenjen koncepcijski drugačiji pristup salonske postave bit će prezentiran u 10 paviljona Zagrebačkog velesajma:

  • NAMJEŠTAJ i UNUTARNJE UREĐENJE te INDUSTRIJSKI PROGRAM
  • GRAĐENJE i OPREMANJE
  • HORECA – Living kitchen
  • ART FAIR ZAGREB

Neposredno nakon završetka turističke sezone vrijeme je za predstavljanje novih trendova u HoReCa sektoru. Cijeli termin Salona zaokružit će HoReCa – Living kitchen, tema s ponudom uređaja i oprema za hotele, restorane i catering, kuhinjskih uređaja i opreme za dom. U izlagačkom dijelu svoje sudjelovanje potvrdili su Amadria hoteli, Esse caffe, Monte cafe, Gastro stil, Ivmar…

Design Zone, prepoznata od strane struke i javnosti, kroz dvije nove cjeline u paviljonu 5 pokazat će visoko profiliran programski dio predvođen eminentnim tvrtkama i brendovima: Artisan, Blue Tag, Dizz Concept, Nunc, MS&Wood, Mila&Milli, Prostoria, Regeneracija…

Art Fair Zagreb postat će središnje mjesto prezentiranja djela suvremene likovne umjetnosti i ponude antikviteta.

Na jednom mjestu u sklopu teme Građenje i opremanje posjetitelji će pronaći ponudu podnih obloga, parketa, prozora, vrata,  montažnih i mobilnih kuća, građevinskih strojeva, opreme i alata.

Održat će se snažan prateći program predvođen stručnim skupom Ambienta za arhitekte na kojem će govoriti i nizozemski osnivač pokreta Trashpackers, Tijmen Sissing.